contents

 Life & Service

Educational institutions

Educational institutions
Name of institution Address Phone
Chungju National University, Jeungpyeong campus 61 Daehak-ro Jeungpyeong-eup (Yonggnag-li 24) 820-5114
Hyeongseok High School 26 Hyungseok-ro Jeungpyeong-eup (Miam-li 603) 836-5472
Jeungpyeong Technical High School 180 Gwangjang-ro Jeungpyeong-eup
(Jungcheon-li 713)
838-0332
Jeungpyeong Information High School 132 Jungang-ro Jeungpyeong-eup (Chojung-li 11-8) 836-4385
Jeungpyeong Women’s Middle School 132 Jungang-ro Jeungpyeong-eup (Chojung-li 11-8) 838-0512~13
Hyeongseok Middle School (Research center 1) 26 Hyungseok-ro Jeungpyeong-eup (Miam-li 603) 838-1152
Jeungpyeong Middle School 180 Gwangjang-ro Jeungpyeong-eup
(Jeungcheon-li 726)
836-2345
Jeungpyeong Elementary School 152 Gwangjang-ro Jeungpyeong-eup
(Jeungpyeong-li 480)
838-0592
Sambo Elementary School 140 Sambo-ro Jeungpyeong-eup (Chojung-li 11-19) 836-7991
Jukli Elementary School 233 Namha-gil Jeungpyeong-eup (Juk-li 308) 832-7181
Doan Elementary School 101 Hwasung-ro Doan-myeon (Hwasung-li 87) 836-8015
top